Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

DREAM ON




Sing with me, sing for the years
Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if its just for today
Maybe tomorrow the good lord will take you away

(Το videaki δεν λέει τπτ, για την μουσική το έβαλα)

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Greek TV

Η ελληνική τηλεόραση το πρωί είναι ανατριχιαστική.

Άντε το βράδυ μπορεί να βρεις κάτι να δεις.

Το πρωί όμως...

Όλα τα πρωινάδικα ξαναδείχνουν οτι είχανε χτες. Πάμε πακέτο, στιγμή της αλήθειας ή κάτι τέτοιο, τι είδαμε χτες στο greys anatomy...

Ούτε το ΣΚΑΙ δεν έχει ντοκιμαντέρ...


Bliaaaaaaaaaaaah!

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Point Of View- by arkoudos

Ίσως θυμάστε που το Ηλιοτρόπιο είχε μαραθεί για λίγο καιρό...

Ο αρκούδος έφτιαξε ένα point of view. Σε μένα μίλησε κατευθείαν το εξώφυλλο. Ψέμματα. Δεν μου μίλησε. Μου ούρλιαξε μέσα στο αυτί.


Μου ούρλιαξε ξανά για τον Χρόνη που σκοτώθηκε στα ναυπηγεία της ελευσίνας. Για τον κάθε Χρόνη που σκοτώνεται σε τέτοια ατυχήματα. Για όλους αυτούς που για μας είναι συνήθως μια είδηση που περνάει στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων, η στο 10' δευτερόλεπτα του τηλεοπτικού χρόνου. Που ο θάνατος τους αξίζει λιγότερο απο τον γάμο της Ντενίση. Που απλά εχουν προδιαγεγραμμένη πορεία.

Και πόσα άλλα τέτοια. Πράγματα που θεωρούμε δεδομένα. Και απλά. Και που δεν είναι.

Που και που πρέπει απλά να ταρακουνάμε το κεφάλι μας, να βγαίνουμε απο τον μικρόκοσμο μας και να κοιτάμε γύρω μας. Και αν δούμε κάτι να ετοιμάζεται να γκρεμιστεί να βάζουμε ένα πετραδάκι να το στηρίξουμε. και βάλε βάλε, πετραδάκι-πετραδάκι, κάπως θα πάνε καλύτερα τα πραγματα....

To talk or not to talk?

Για άλλη μια φορά το σχολείο μας έχει κατάληψη.

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορώ να σας γράψω αν συμφωνώ ή οχι, γιατι δεν με διαβάζουν μονο αυτοί που θα θελα να με διαβάζουν. Και ευτυχώς ή δυστυχώς το blog έχει απο καιρό σταματήσει να είναι ανώνυμο.

Αυτό το οποίο θέλω να πώ όμως...

...είναι οτι θαυμάζω τους μαθητές που παλεύουν. Που έχουν κουράγιο να λένε όχι σε αυτά που τους σερβίρουν έτοιμα. Που είχαν το θάρρος και το κουράγιο να βγουν απέναντι μας (στους καθηγητές, στο σύλλογο γονέων, τον προιστάμενο...) και να πουν αυτα που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ .

Όχι σαν εμάς...

Μπροστά σε 40 καθηγητές, 15 μαθητές και τον σύλλογο γονέων, ο προιστάμενος ρωτάει τους καθηγητες: " Πείτε στους μαθητές σας, εαν έστω και ένας απο εσάς συμφωνεί με την κατάληψη! Ένας!" (και στα αυτιά μου ακούω... "πείτε.. και θα δούμε ποιος απο εσας θα είναι στον Αη- στράτη του χρόνου"...)

Αυτά που εμείς κλείνουμε το στόμα και δεν τα λέμε, γιατι ξέρουμε τις επιπτώσεις, εσείς οι μαθητές τα λέτε. Εμείς φοβόμαστε. Και κάνουμε μόκο. Και όταν τα λέμε μετά το σκεφτόμαστε 15 φορές.

Είτε είναι να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ανώτερους μας, είτε είναι να εκτεθούμε δημόσια, είτε στο Blog μας - έστω και ψευτοανώνυμα...

Και ξέρω οτι ακόμα και γι αυτό το Post θα κριθώ... έστω και απο τους φίλους μου. Επειδή εκτέθηκα. Αλλα ας είναι. Μάλλον θα το κλείσω το ρημάδι και θα την κάνω με ένα καινούριο blogoκάραβο στην θάλασσα της ανωνυμίας!

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Tv series overburn

Όταν βλέπεις στον ύπνο σου τα εξής:

Η μάνα της κέλι (αυτή του beverly hills καλέ!) να πηδιέται με τον μπαμπά της Brenda (και αυτή απο το beverly καλέ!) και η μαμα της κέλι είναι η ellis grey απο το greys anatomy, και ο μπαμπάς της Brenda είναι o μπαμπάς του jack απο το Lost...

Τότε μάλλον το έχεις χάσει απο τις πολλές σειρές που βλέπεις.......!


ps. Χτες έβλεπα το καινούριο beverly...

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

Τα 15 λεπτά δημοσιότητας μου!!!

Πέστε με ψώνιο, πέστε με ότι θέλετε..

Όταν βλέπω το όνομα μου και το thesis μου σαν citations και references σε άλλα Thesis...

ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ!!! :-))))))))

Καλησπέρα σας απο Λήμνο!

(ναι το χέρι ειναι κάπως καλύτερα)