Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2005

My trip: παρτ ουαν

Μετά την απελπισία της προηγούμενης βδομάδας (τι θα κάνω εγώ μόνη μου σε αυτή την κωλοπόλη- μπουυυυ δεν με αγαπάει κανεις) το strabadi έθεσε την ερώτηση..."Γιατί δεν έρχεσαι Infosystem?" και εκεί που το σκεφτόμουν,ήρθε το "τελειωτικό" χτύπημα του φίλου που κλαιγόμουν οτι ήταν στην Χιο, να του βγάλω εισητήριο για Σαλόνικα!

Ε δεν ήθελα πολύ, είμαι και παρορμητικό ως γνωστόν, και σάββατο πρωί μάζεψα τα μπογαλάκια μου και κατέβηκα σταθμό λαρίσης να περιμένω τον Θ. Και περίμενα. Και περίμενα. Και χααααασαμε το τρέεενο.

Και πήραμε το ΚΤΕΛ.. (όχι δεν έπαθα κτελοντουρίαση- ή οπως αλλιώς το λένε!) .

Σαλόνικα.
Day one.
Για πρώτη φορά μετά απο πολύ πολύ πολύ πολύ καιρό ανέβηκα σαλόνικα για κάποιο άλλο λόγο εκτός απο το να δώ το μωρό. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά ήταν διαφορετικό. Βόλτες με φίλους που είχα να δω καιρό, τρελό φαί, συνάντησα το αδειούχο strabadi και την πανευτυχή nenya. Και επίσης σας μισώ και τους δύο γιατί μου βγάλατε φωτογραφία το καζαν ντιπί, και τώρα το βλέπω και το λιγουρέυομαι!

Day two.
Μετά τα διαδικαστικά (μπουγάτσα με Milko) κατηφορήσαμε για την έκθεση. Infosystem. Οταν (καααποτε) ήμουν φοιτήτρια περιμέναμε την έκθεση πώς και πώς. Ευκαιρία για νταβαντούρι, να δούμε τίποτα new, να μαζέψουμε τζαμπανταν κανα στιλο-μπλουζάκι-κλπ, τα αγόρια να χαζέψουν κανα μπούτι, γενικά ένα τζέρτζελο! Και κλασσικά εγώ το ψώνιο στο stand του ΤΕΙ μαζί με τις υπόλοιπες να κάνουμε τις γλάστρες.

Θα θελα να μπορούσα να κάνω μια περιγραφή της Infosystem αντάξια με αυτή που είχε κάνει η θεία Σοφία αλλά δυστυχώς θα σας απογοητέυσω. Η μαλακο-εκθεση ήταν 3 περίπτερα. Ξεχνάμε το ένα που ήταν του e-global είχε βασικά pc συνδεδεμένα, και καθόντουσταν τα 10χρονα και παίζανε παιχνίδια. Το μόνο ενδιαφέρων ήταν το κομμάτι Old school, που είχε amstrad, amiga, commodore, και γενικά παλιά κομμάτια. Η κακή φάση ήταν πως είχανε pc δίπλα να παίζει με emulator. Γιατί δεν συνδέετε τα κανονικά μπρε? Τα άλλα δύο περίπτερα ήταν πάλι σχετικά απογοητευτικά. Σκεφτόμουν την Infosystem to 2000-2001 και καμία σχέση. Ανέβηκα με την ιδέα οτι θα δω εξελίξεις στον χώρο της πληροφορικής. Οτι θα δω κάποιες εταιρίες που πιθανών να ενδιαφέρονται για ασφάλεια. Τίποτα. Nothing. Nada.

Και απογοητευμένοι απο αυτό, το ρίξαμε πάλι στο φαί... :-p

Day three.

Nothing spectacular. Nothing.. Χμ.. περίπου. Ο καλός μου ο Θ. μετακομίζει στην Χιο. Άααααρα πρέπει να ξενοικιάσει το σπίτι στην Σαλόνικα. Άρα εκείνη την μέρα είχαμε packing packing.. εεε ΚΑΙ packing!!!

Μέχρι που το βράδυ φορτωθήκαμε στο ΦΟΥΛ αυτοκίνητο και φύγαμε για Καβάλα...

(to be continued...)

5 Ηλιοτρόπια:


Blogger Nenyaki : ) άνθισε και είπε...

και δεν το βγάλαμε μόνο μία φωτογραφία το καζαν ντιπί!
μουχεχεχε!

χάρηκα που σε είδα χαζή!

10/15/2005 12:45 μ.μ.  

Blogger Sofia άνθισε και είπε...

Βρε μάνα μου πού το θυμήθηκες το Infosystem How To?

11/06/2005 3:04 π.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Το είχα διαβάσει τοοοοοοοοοτε στην ΕΕΕΑ και μου είχε κάνει εντύπωση :-)

Μήπως τελικά έχω μνημη (και όχι μονο) ελέφαντα?

11/06/2005 11:17 π.μ.  

Anonymous Ανώνυμος άνθισε και είπε...

pornostar asiatiche donne pisciano sesso duro mediale toccare sexy giri icq tutto figawerrp marcucci calze nere corto spogliarello bdsm paingate redheaded hotties orge sfrenate bionde zoccole pallido mamma scopati aladya universitarie nude universitarie nude lezzie godes

12/15/2006 6:32 μ.μ.  

Anonymous Ανώνυμος άνθισε και είπε...

sensazione piedi hermosas fichette piccolissime video masturbare donne oasi2000 filmato pompino hentai nmani ciccione tettone katie melma tette immense porca rossa gratuito bellezze muscolose concorso autoreggenti fichette asiatiche vergine diciottenni cacca donne sborra amatori le porcelle foto ermafrodi

12/18/2006 11:03 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home