Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Σκατοδιάθεση

Όταν σκέφτεσε οτι θες να κανεις κάτι διαφορετικό απόψε, και η κατάληξη είναι να μαζεύεις το σπίτι για να έρθει κόσμος να παίξει επιτραπέζιο...(και όλα αυτά ακούγοντας αγώνα ποδοσφαίρου στο background)

...κάτι δεν πάει καλα...


ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΝΕΦΕΛΗ/FOCUS/ΚΑΘΟΔΟΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ/ΠΟΤΟ.


Θέλω να δω τους φίλους μου και να μην τους ακούω απο ανοικτή ακρόαση να μου λένε γειαααααα όλοι μαζι.. να είμαι εκεί μαζί τους.

Να πάω για σ/κ στο εξοχικό που θα μαζευτούν ξανά η οικογένεια.. Θέλω και εγώ να δω την γιαγιά μου να χορεύει macarena..

Επίσης θέλω το σκατο facebook να μπορέσει να ανεβάσει τις 3 φωτογραφίες που προσπαθώ να ανεβάσω.

Επίσης.. κάποιος ας πάρει στον θωμά μια DSL μπας αποσυνδεθεί απο την pstn και τον βρει η μαλάκω στο τηλέφωνο και μεις δεν ξανακούσουμε το τραγούδι.

Επίσης κατάρα στην βροχή που σήμερα βρήκαμε να έχουμε χαμσίνι με βροχή(στα αραβικά αυτό σημαίνει αυτο το πράγμα που σηκώνεται η άμμος.. σαν αμμοθύελα) και χτες έπλυνα το αυτοκίνητο μετά απο κανα χρόνο.

Σκατά σκατά σκατά

Αν παραγγείλουνε και πίτσες/σουβλάκια/φέρουνε πατατάκια κλπ όταν έρθει ο κόσμος, θα τους πετάξω όλους έξω και το σκατα εις την τρίτη που είναι πάνω, θα γίνει εις την τετάρτη

3 Ηλιοτρόπια:


Blogger Kostas-Farao (slash) άνθισε και είπε...

tha sto plino egw to autokinito to pasxa

3/26/2008 12:09 μ.μ.  

Blogger HaPagan άνθισε και είπε...

Μπορείτε να πάτε για καφε/ποτό στον Αλέξανδρο! :-) Πλάκα κάνω... ;-)

Φίλτατη, αυτά είναι τα αρνητικά σημεία της επαρχίας τον χειμώνα. Βασικά, στην Λήμνου δεν αλλάζει κάτι και το καλοκαίρι... Χαχα!

Έχω ζήσει 6 χρόνια στη Σάμο ως φοιτητής και ένα 5μηνο στην Λήμνο ως φαντάρος. Και εμείς τις περισσότερες φορές (ως φοιτητές πάντα) καταλήγαμε σε ενα σπίτι και περνάγαμε την ώρα μας συζητώντας, πίνοντας, βλέποντας Tv/dvd ή λιώνοντας σε κανένα παιχνίδι! Υπομονή!

3/28/2008 9:24 μ.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Σε γενικές γραμμές αυτά είναι πράγματα που και σε μένα αρέσουν.. απο το να πάω πχ αλεξανδρο (μπλιαξ) χίλιες φορές να μείνω σπίτι με φίλους.

Αλλα την μία φορά στο τόσο που θες να κάνεις κάτι αλλιώτικο...

δεν έχεις την δυνατότητα :(

3/28/2008 9:36 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home