Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2007

Στάδια ανοιχτά στον Λαό?

Οι έλληνες λέει είναι απο τους λιγότερο αθλούμενους στην ευρώπη. Επίσης είμαστε η μόνη χώρα που μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες είχαμε πτώση στον αριθμό των αθλητών.

Εδώ στην Μυτιλήνη τα πράγματα είναι λίγο χάλια να το πω?

Περιστατικό πρώτο: Σάββατο απόγεμα (με ασετυλίνηηηη) ήπιαμε το καφεδάκι μας με τους γνωστούς άγνωστους και πέφτει ιδέα για ping-pong. Πάμε στο κολυμβητήριο λοιπόν που έχει και καμιά 10 τραπέζια ping-pong. Το κολυμβητήριο ανοιχτό, παιδάκια κολυμπούσαν πάνω, τα φώτα στο Ping pong κλειστά. Ζητάμε να μας ανοίξουν τα φώτα.
ΟΧΙ! θα ενοχλούμε λέει τα παιδάκια που κολυμπάνε. Μα-μου. Τίποτα. Nada. Απογοητευμένοι πάμε να φύγουμε, και ξαναρωτάμε στην πόρτα. Μήπως θα μπορούσατε να μας ανοίξετε τα φώτα? Φυσικά! Μας τα ανοίξανε, πάμε να παίξουμε, μας βλέπει ο άλλος ο στριμένος. Πάει και ζητάει τον λόγο απο την άλλη στην πόρτα. Τι θα του χαλάσουμε την ησυχία του παίζοντας ping pong?

Περιστατικό δεύτερο: Εγώ είπα να ξεκινήσω κολύμπι μπας και στρώσει λίγο η μέση μου. Μαθαίνω για τις ώρες κοινού, επιστρατεύω μαγιώ, σκουφάκι, σανιδούλα, και χτες μετά την δουλειά σκάω μύτη στο κολυμβητήριο. Ρωτάω στην είσοδο αν έχει είσοδο ή κατι, μου λένε όχι και πηγαίνω και αλλάζω. Ανεβαίνω στη πισίνα, και ρωτάω έναν εκεί αν είναι όλες οι διαδρομές ελεύθερες για το κοινό. "Ναι.. πρώτη φορά ερχεσε?"

Σημείωση: Πριν φύγω απο την δουλειά μου είπε ένας συνάδελφος οτι έχουν αυτόν εκεί για να κάνει τον ναυαγοσώστη, τον πληρώνει ο Δήμος αλλά ζητάει λεφτά και απο τους κολυμβητές. 10-12 Ευρώ. - Μην του δώσεις.

Ναι πρώτη φορά μπλα μπλα.. και μου ζητάει 50 ευρώ! Πάμε καλά? Εγώ πάντως κολύμπησα κανονικά...

Και μετά λέει δεν αθλούμαστε...

7 Ηλιοτρόπια:


Anonymous Ανώνυμος άνθισε και είπε...

ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ; Δε φαντάζομαι να τα έδωσες φυσικά... ε ρε μίζες από παντού που θέλουν κάποιοι... Δυστυχώς επικρατεί μια γενική διάλυση και βρίσκουν ευκαιρία οι κάθε λογής επιτήδειοι είτε να σε εκμεταλλευτούν, είτε να εξασκήσουν το οποιοδήποτε κόμπλεξ τους, σαν τον άλλον με τον ping pong.. Τι να πεις, κουράγιο και σπάσ'τους τον τσαμπουκά :)

2/15/2007 12:03 μ.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Φυσικά και όχι!

Μου είπε οτι τα θέλει σαν ναυαγοσώστης- και για κακή του τύχη έχω δίπλωμα ναυαγοσώστριας. Του πούστη, δεν πνίγηκα 11 χρόνια στις πισίνες, τώρα θα πνιγώ?

2/15/2007 12:11 μ.μ.  

Blogger HaPagan άνθισε και είπε...

Εμ αυτό μας τρώει τόσα χρόνια σαν χώρα. Αντί να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον συμπολίτη μας, κάνουμε τα πάντα για να τον εκμεταλλευτούμε...

2/15/2007 1:21 μ.μ.  

Blogger Αλέξανδρος άνθισε και είπε...

Na agiasei to plhktrologio sou ka8y... Pes ta pes ta... Me tous komple3ikous pou ble3ame edw sto nhsi...

2/16/2007 10:24 π.μ.  

Blogger ΕΡΜΗΣ άνθισε και είπε...

Τον τύπο αυτόν μάλλον τον ξέρω. Είναι ένας χονδρός με λάγνο βλέμμα; Βλέπεις είμαι κι εγώ Μυτιληνιός και σε συνάντησα στα blogs. Πάντως καλά κάνεις και απαιτείς με τσαμπουκά. Στην Ελλάδα και μάλιστα στο μεγάλο χωριό μας βρισκόμαστε....

2/16/2007 10:13 μ.μ.  

Anonymous Ανώνυμος άνθισε και είπε...

Καλημέρα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τα κόμμεντς στο μπλογκ. Εμείς λίγο πιο δίπλα έχουμε εγκαταστάσεις δημόσιες με κολυμβητήριο και πολλά γήπεδα για διάφορα σπορ. Οταν όμως ξεκίνησα να πηγαίνω για κολύμβηση αντί να γυρίζω ανανεωμένος γύριζα χώμα και έτσι σταμάτησα.
Καλή συνέχεια.

2/17/2007 3:19 μ.μ.  

Blogger Unknown άνθισε και είπε...

There's nothing freely available nowadays, but confirm that you Buy facebook reviews solitary from the legitimate sources for prosperous acceptance on the net. facebook fanpage reviews

11/26/2017 2:36 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home