Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2007

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ...

Τζα!

Im back from good, μιας και εδέησε ο οτέ να μας βάλει dsl ακριβώς 35 μέρες μετά την αίτηση.

/* Bonus track: Τηλέφωνο στον ΟΤΕ μολις έχω μάθει οτι έχει αναβαθμιστεί το DSLAM και οτι υπάρχουν πόρτες ελεύθερες.
Ναι γεια σας, ονομάζομαι ka8y ka8oπουλου, έχω κάνει αίτηση για DSL στις 10/9, είναι 10/10, υπάρχουν πόρτες και το αίτημα μου δεν έχει ικανοποιηθεί. Τι τρέχει?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααα υπάρχει δεσμευμένη πόρτα για εσάς απο 4/10, και είναι θέμα συστήματος ποτε θα ενεργοποιηθεί.

Θέμα συστήματος? Δηλαδή πότε θα το κάνει ο τεχνικός?

Όχι, πότε θα το κάνει ο υπολογιστής.

Οι υπολογιστές δεν κάνουν κάτι απο μόνοι τους, κάποιος πρέπει να το κάνει. Ποιός? Εσείς? Κάποιος απο τον ΟΤΕ στην Λήμνο?

Όχι, είναι θέμα πότε θα το κάνει ο υπολογιστής. */


Παμ παρακάτω.

Είναι όμορφα εδώ. Έχω κάνει καλές παρέες, και περνάμε όμορφα. Κάνω yoga, μέχρι πρόσφατα έκανα μπανάκια στην θάλασσα, ξεκίνησα μαθήματα υπολογιστών σε ενήλικες...

Και μιας και είπα μαθήματα να σας πω και για το σχολείο. Φέτος είναι η πρωτη μου χρονιά σε ΕΠΑΛ, ή όπως θα το ξέρουνε οι παλιότεροι, ΤΕΕ ή ΤΕΛ, τεχνικό λύκειο τέλος πάντων.
Δύσκολα τα πράγματα. Απο την μία ενδιαφέροντα και challenging μαθήματα- δίκτυαΙ, δίκτυα ΙΙ, λειτουργικά συστήματα - και απο την άλλη το χαμηλό επίπεδο των μαθητών.
Γιατί τα μαθήματα είναι πολύ ωραία, και επιτέλους κάνω κάτι που έχει ένα νόημα - πχ μεταγωγές, πολυπλεξίες, επίπεδα OSI, CSMA/CD, αλλά απο την άλλη εμείς αυτά τα κάναμε στο ΤΕΙ, το να τα εξηγήσεις σε παιδάκια που με το ζόρι περάσαν απο το γυμνάσιο στο λύκειο και είναι γενικά αδιάφορα είναι δύσκολο. Θέλει προσπάθεια, επιμονή, και υπομονή. Nygeion καμιά συμβουλή??

Ετοιμάζω μιά γιορτή μαζί με τις συναδέλφους και φίλες- και εχει πλάκα. Βέβαια άμα με ζορίσουνε πολύ θα αρχίσω τα ο Μεταξάς είπε ΟΧΙ στους τούρκους γιατι είχανε πάρει τα κουμπούρια και θέλανε να μπούνε μέσα στο πολυτεχνείο. Και μετά θα έρθει το mega να κάνει ρεπορτάζ στο σχολείο μας και θα γίνω διάσημη!

Το κακό με την Λήμνο είναι οι μετακινήσεις και τα ζούπερ μάρκετ.

Για να κατέβεις ένα σ/κ αθήνα, με πλοίο είναι δύσκολο μιας και δεν έχει δρομολόγια. Με αεροπλανάκι πάλι, είναι εύκολο, αλλά είναι και 167,4 €.

Ζουπερ και γενικά ψώνια.. 2 ατλάντικ. Θες κατεψυγμένα? Πρέπει να πας στο πέρα ατλάντικ γιατι το απο εδώ δεν έχει. Θες κερί αποτρίχωσης Roll on? Μuahahahhaha. Όπου και να πας δεν έχει. Θες λαχανικά το απόγεμα? Παλιάααααααααα. Οι φρουταγορές κλεινουν στις 3. Θες να ξυπνήσεις με την ησυχία σου το σάββατο, να πιεις καφέ και μετά να πας να μαγειρέψεις? Και επειδή είναι και σάββατο και έχεις χρόνο, να κάνεις κάτι με κρέας? Μα που ζεις ρε κοπελιά, στις 3 κλείνει ο χασάπης. Ε, έχει κρέας και το ατλάντικ, αλλά ούτε στον σκύλο της αδερφής μου δεν θα τι τάιζα- είναι ακριβώς σαν τα λαχανικα του ατλάντικ. Θες φρέσκο γάλα? Πιές Mmmmmmmmmmmmmmilk και Νουνου Family και πολύ σου είναι.

αυτά For the time being!

Cu around!

5 Ηλιοτρόπια:


Blogger Lina άνθισε και είπε...

μη με πρηζώνεις με το αεροπλάνο. 260 δίνουμε εμείς για χιο->θεσσ (επειδή είναι με΄σω αθήνας σχε΄δον όλα)!!!!

10/16/2007 5:54 μ.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Εδώ και να θες να πας θεσσαλονίκη σιγά μην βρεις με τα playmobil που έχουν για αεροπλάνα. Άσε που νομίζω οτι το αεροπλάνο πιάνει θεσσ-λήμνο-μυτιληνη-ίσως χίο-σαμο-ρόδο.

πού να βρεις θέση...

10/16/2007 6:05 μ.μ.  

Blogger Derek άνθισε και είπε...

Οι ΟΤΕτζήδες δεν παίζονται

εγώ επειδή αν και μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, (κάτω από τον Ευκλείδη βασικά) δεν έχω για έναν περίεργο λόγο κανένα ιδιωτικό δίκτυο στην περιοχή μου

γι'αυτό και πήγα στο ΟΤΕ όπου προσπάθησα να τους εξηγήσω ότι δεν είναι ανάγκη να έχεις σύνδεση σταθερού για να έχεις και σύνδεση DSL (όπως είχα μια φορά και ένα καιρό εκεί απάνω)

και ξέρεις τι απάντηση πήρα?

Ότι στην Φινλανδία έχουν "διαφορετικό internet"©

-Μα βρε καλέ μου άνθρωπε, το βλέπεις εκείνο το modem που έχεις στην βιτρίνα?
-Το βλέπω!
-Ε! Αυτό το modem είχα και εκεί!!!
-Όχι, έχουν διαφορετικό internet!!! Δεν ξέρω εγώ τώρα?

Και τελικά πληρώνω πάγια για μια υπηρεσία που δεν χρησιμοποιώ και είμαι και δεσμευμένος για 6 μήνες και έμεινα με την υπόσχεση της forthnet για δίκτυο στην περιοχή μου τέλος αυτού του μήνα.

Γι'αυτό σου λέω οι ΟΤΕτζήδες δεν παίζονται!!!

10/17/2007 2:07 π.μ.  

Blogger Kostas-Farao (slash) άνθισε και είπε...

Se 3 xronia, 8a exeis mazepsei moria, kai 8a pas sti saloniki pou exei basilopoulous, exei xasapides mexri tis 9 kai poulane kreas pou mporeis na to doseis kai stous gnostous sou. kai exei laxanika oli ti mera

10/17/2007 9:55 μ.μ.  

Blogger Heliotypon άνθισε και είπε...

Καποια στιγμή, όμως, η Λήμνος θα γίνει κι αυτή τουριστικά "in" και η κατάσταση θα αλλάξει. Θα έρθουν πιο πολλοί τουρίστες, αλυσίδες μεγάλες για να τα οικονομίσουν, μεγάλα ξενοδοχεία, καφετέριες, προστάτες, κι άλλα παραγωγικά μαγαζιά, και ο ΟΤΕς θα κάνει κι αυτός επεκτάσεις για να τα οικονομήσει κι αυτός μιας κι έγινε ...ιδιωτικός (τρομάρα του!). Αντέχεις μέχρι τότε;

10/18/2007 5:55 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home