Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Δευτέρα 9 Μαΐου 2005

:-/

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί κάνω κάποια πράγματα. Επειδή τα θέλω πραγματικά ή επειδή με έχουν κάνει να πιστεύω οτι έτσι είναι καλύτερα για μένα?

Φαντάζομαι την ζωή μου μετά απο δύο χρόνια. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε μια τάξη να κάνω μάθημα. Επίσης όμως δεν θέλω να ξαναζήσω όλο αυτό το άγχος που είχα όταν έκανα πρακτική σε εταιρία. Και τι θες ρε κατερίνα? Να αράζεις και να σε πληρώνουνε? Οκ, δεν θα με χάλαγε, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Θέλω μια δουλειά που να μου αρέσει. Να μπορώ να αξιοποιήσω αυτά που ξέρω. Να χρησιμοποιήσω αυτά που κόπιασα (πολύ κάπως η λέξη αλλά δεν μου έρχεται καμιά καλύτερη) για να τα μάθω. Να κάνω κάτι χρήσιμο. Και να μην με ξεζουμίζουνε. Να γυρίζω σπίτι μου και να έχω κουράγιο να πάω για έναν καφέ- να μην πέφτω τάβλα στο κρεββάτι.

Μάλλον θέλω πολλά.

Θέλω πολλά, και τα θέλω όλα.

Αυτή την στιγμή θέλω να ουρλιάξω. Να κλαψω. Να βγει η ένταση απο μέσα μου.
Ενναλακτικά, μάλλον θα πάω κολυμβητήριο.

5 Ηλιοτρόπια:


Blogger morpheous άνθισε και είπε...

asta na pane, oloi afto theloume! kai oloi exoume to anxon gia to AN tha to vroume!
an to vreis krata to gera!

5/09/2005 3:53 μ.μ.  

Blogger Blogarismenh άνθισε και είπε...

Σε αυτές τις περιπτώσεις Κατερίνα καλό είναι να έχει περισσέψει λίγο από το strawberry daquiri.
Δύσκολο θέμα.
Για εμένα εν συντομία θα έλεγα οτι προέχει να κάνεις κάτι που θα νιώθεις εσύ καλά.
Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να διδάσκει, έχεις διδάξει ποτέ; Που ξέρεις μπορεί και να σου αρέσει.
Καλύτερα να δοκιμαζεις κάτι και αν δεν σου αρέσει να το αφήνεις παρά να μην το δοκιμάζεις καθόλου. Όποτε γίνεται βέβαια αυτό έτσι; Δεν μπορούμε να δοκιμάζουμε και τα πάντα.

Φιλιά

5/09/2005 5:38 μ.μ.  

Blogger Stefanos άνθισε και είπε...

Λοιπόν άκου μερικά πράγματα από τον παλιό : α.Ναι όλοι θα προτιμούσαμε δουλειά δική μας, 12-5 κατά προτίμηση, που να βγάζει τρελλά φράγκα, αλλά μπα..
β. Μερικοί καταφέρνουν να κάνουν πράγματα που γουστάρουν (εγώ πχ ήμουν τυχερός ομολογώ.) και δεν κουράζονται τόσο.
γ.Οσο και να γουστάρεις αυτό που κάνεις, την ώρα που θα πας σπίτι, θα ταβλιαστείς μια ώρα οπωσδήποτε.
Το έκανα όταν το ωράριό μου ήταν ξύπνημα στις 6:30,επιστροφή στις 18:00,τό κάνω και τώρα που το ωράριο ειναι ξύπνημα στις 9:00,επιστροφή στις 16:00.(Μετά έχει πάλι διάβασμα αλλα οκ,ειπαμε την τρέλλα μας κάνουμε)
Μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα,δε λέει,πίστεψέ με.Τα πράγματα έχουν μια τάση να παίρνουν σχεδόν από μόνα τους μια πορεία.Και ναι πιστεύω πως ο καθένας κάνει στην τελική αυτό που θέλει και αξίζει,ασχέτων των συνθηκών.Και ειναι βαρύ αυτό για πολλούς,αλλά μπορώ να το στηρίξω με παραδείγματα.Το "ωχουυυυ δεν βρίσκω με τίποτα δουλειά,δεν μπορώ,δεν κάνω,δεν δείχνω" το χω ακουσει μονο απο ανθρώπους που οταν έστελναν βιογραφικο,και χωρίς προϋπηρεσία,στο τέλος έγραφαν "ενδιαφέρομαι μονο για διοικητική θέση"..ε ναι,τσίμπα ενα αποτέτοιο..
χαλάρωσε,χτύπα κανα ποτάκι και ήρεμα..

5/10/2005 11:25 π.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Ευχαριστώ ρε παιδιά... :-)

Με κάνατε να νιώσω καλύτερα...;-)

Θα δώσω το Σάβατο exams, και ότι γίνει. Για να το έχω σα επιλογή... για να μην χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο μετά ;-p

5/10/2005 1:05 μ.μ.  

Blogger oakleyses άνθισε και είπε...

air max, burberry outlet, michael kors outlet, louis vuitton outlet, nike shoes, oakley sunglasses cheap, jordan shoes, prada handbags, kate spade outlet, rolex watches, ugg outlet, oakley sunglasses, cheap oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren, ray ban sunglasses, louis vuitton, uggs outlet, louis vuitton handbags, longchamp handbags, louboutin outlet, louboutin, oakley sunglasses, longchamp outlet, cheap uggs, louboutin shoes, michael kors outlet, christian louboutin, tory burch outlet, nike free, uggs, longchamp handbags, tiffany and co, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, michael kors outlet, michael kors outlet, chanel handbags, ugg boots clearance, tiffany and co, louis vuitton outlet stores, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet online sale, louis vuitton outlet, air max, prada outlet

10/15/2015 11:07 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home