Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2005

Shampooooo

Μετά απο αυτό το post της Alex θυμήθηκα εναν τυπά σήμερα το πρωί στο zuper market.

Είμαι στον διάδρομο με τα σαμπουάν-μαλακτικά-κρέμες-etc, και εκεί που χαζεύω άν θέλω να πάρω τπτ και σκέφτομαι σαμπουαν? έχω , μαλακτικό?, έχω , μπλα μπλά..

ακούω απο δίπλα...
"Pantene για μαλλια με μπούκλες που φριζάρουν"
"Έχει"
"Οrganics για λιπαρές ρίζες ξηρές άκρες"
"Έχει"

Γυρίζω και βλέπω μια υπάλληλο και έναν τυπά του super market να κάνουν έλεγχο τι υπάρχει στα ράφια.Ο άντρας διάβαζε την λίστα και η κοπέλα έλεγχε.

Και συνεχίζουν...
"Organics για ίσια και λιπαρά μαλλιά"
"Έχει"

"Organics για διψασμένα και καμμένα εεεε οχι κουρασμένα μαλλιά..."

και συνεχίζει μονολογώντας..."τι σκατά βάζετε στο κεφάλι σας"...

Φαντάζομαι έναν άντρα να διαλέγει σαμπουάν. Δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί αν έχει σγουρά-ίσια-σπαστά-λιπαρά-ξηρά-με ψαλίδα, το πολύ πολύ να σκεφτεί οτι έχει πιτυρίδα και να πάρει κανα Ultrex. Αλλίως τον κόβω να κάθεται μπροστά στα ράφια και να πέρνει ένα στην τύχη. Και φυσικά χωρίς να το μυρίσει για να δει αν θα του αρέσει!















Και μετά σκέφτομαι το μπάνιο εδώ σπίτι. Έχουμε 3 διαφορετικά σαμπουάν στην μπανιέρα (ένα δικό μου, ένα της sis και ενα καλοκαιρινό που μυρίζει καρύδα), άλλα 3 μαλακτικά, 2 μάσκες... Βάλτε και τα αφρόλουτρα... Γενικά ένας πανικός.


Μετά σκέφτομαι και όοοολα τα μπουκαλάκια στο μπάνιο. Και να φανταστείτε οτι μένουμε ουσιαστικά 2 άτομα στο σπίτι. Εντάξει να μην το παρακάνουμε έχουμε supplies και της υπόλοιπη οικογένειας....

11 Ηλιοτρόπια:


Blogger Dimitris Athanasiadis άνθισε και είπε...

To ποστ είναι παραπληνητικό γιατι στη 2η φωτό ο καθρέφτης από πίσω διπλασιάζει τον αριθμό των (ήδη πολλών anyway) μπουκαλακίων:P

8/26/2005 9:50 μ.μ.  

Blogger Stefanos άνθισε και είπε...

Υπάρχουν ΤΟΣΑ σαμπουάν??? ελεος..

8/26/2005 11:01 μ.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Εεε εεε εεε diafane εχουμε και το after shave και τον αφρό του μπαμπά μας, αυτό τα κάνει να φαίνονται πολλά! Εεε εεε και το αποσμητικό του brother..

8/26/2005 11:34 μ.μ.  

Blogger Oneiros άνθισε και είπε...

Φαντάζομαι έναν άντρα να διαλέγει σαμπουάν. Δεν νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί αν έχει σγουρά-ίσια-σπαστά-λιπαρά-ξηρά-με ψαλίδα, το πολύ πολύ να σκεφτεί οτι έχει πιτυρίδα και να πάρει κανα Ultrex. Αλλίως τον κόβω να κάθεται μπροστά στα ράφια και να πέρνει ένα στην τύχη. Και φυσικά χωρίς να το μυρίσει για να δει αν θα του αρέσει!

Ε, όχι και δαγκωτό Ultrex. Απλά, σφίγγεις μιά φορά τα δόντια, κάνεις μιά προσεκτική περιήγηση σ' όλο το ράφι, διαλέγεις το σαμπουάν που ταιριάζει στον τύπο μαλλιών σου (χοντρικά, δε θα κάνουμε και ανάλυση pH επι τόπου' και με τη λογική, όχι βάσει συσκευασίας) κι απο κει κι έπειτα περνάς και το αρπάζεις απ' το ράφι κάθε φορά που σου τελειώνει. Τώρα, αν μυρίζει και καλά, είναι bonus.

Είχα ακούσει κάποια στιγμή στην TV για μιά έρευνα που έδειξε ότι όσο περνάει η ώρα μέσα σ' ένα μαγαζί, οι γυναίκες νιώθουν στο φυσικό τους περιβάλλον, ενώ οι άντρες στρεσάρονται και μπαίνουν σε "fight or flight mode". Εκτός βέβαια από τα μαγαζιά που απευθύνονται στο ψώνιο μας (δισκάδικα, βιβλιοπωλεία, αντιπροσωπείες μοτοσικλετών κλπ.)

8/27/2005 2:52 π.μ.  

Blogger Compiler άνθισε και είπε...

Απολύτως Fight or Flight mode. Αν μπορούσα να παραγγείλω αλλά και να λάβω επίσης τα προϊόντα από το ίντερνετ ακόμα καλύτερα!!

Αυτό που είπε ο oneiros είναι γεγονός. Οι περισσότεροι μαθαίνουμε μια μάρκα ενός προϊόντος με την πάροδο του χρόνου και έπειτα πάμε στα τυφλά. Το σοκ έρχεται όταν σταματά η κυκλοφορία ενός από αυτά... Αντε πάλι ώρες να βρεις να το αντικαταστήσεις ποιος ασχολείται με αυτά;;

Που είναι τώρα το PC Magazine που διάβαζα;

8/27/2005 8:37 μ.μ.  

Blogger Your Man άνθισε και είπε...

Εγώ, ως μαρκετίστας, απλά θα δηλώσω πως πολύ συχνά δεν υπάρχει καθόλου (ή καθόλου ουσιαστική πέραν του αρώματος, χρώματος και υφής) διαφορά μεταξύ του προϊόντος που υπάρχει μέσα στο μπουκάλι.

Δηλαδή είτε για ξηρά πάρεις, είτε για λιγδιασμένα μαλλιά, το ίδιο προϊόν αγοράζεις.

Ακόμα κι εκεί που το προϊόν μέσα στο μπουκάλι είναι διαφορετικό, είναι κατά 99% ίδιο στη σύνθεση. Και το 1% δεν κάνει την τόσο μεγάλη διαφορά που θα θέλαμε.

Θες παράδειγμα;
http://www.georgeisyourman.com/articles/2005/08/marketing.asp

8/28/2005 11:35 π.μ.  

Blogger Unknown άνθισε και είπε...

Estarian μου, γενικά, στο μπάνιο μιας γυναίκας υπάρχουν τουλάχιστον 125 μπουκαλάκια και άλλου είδους αντικείμενα. Ένας άντρας μπορεί να αναγνωρίσει το πολύ τα 5 από αυτά :)

Θυμάμαι μια φίλη που είχε έρθει να την φιλοξενήσω όταν ζούσα στην Θεσ/νίκη. Την δεύτερη μέρα πηγαίνω στο σαλόνι μου και έκπληκτος παρατηρώ 5-6 μπουκαλάκια στο τραπέζι. Βέβαια της ψιλοέβαλα τις φωνές...

Ε την επόμενη φορά που συναντηθήκαμε μου είπε ότι η μάνα της με ευγνωμωνεί γιατί έμαθε να τα τακτοποιεί στο μπάνιο πλέον :p

8/28/2005 2:14 μ.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

george έχεις μαλλιά? Αν έχεις μαλλί μακρύ πολύ και ξηρό δοκίμασε να βάλεις σαμπουάν για ξηρά μαλλιά. Προσφέρομαι να σου στείλω photo μου λουσμένη έτσι να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! (τα μαλλιά διπλάσια απο το κεφάλι!)

8/28/2005 4:43 μ.μ.  

Blogger Ektwras άνθισε και είπε...

R U working for a department store ?

8/30/2005 3:33 π.μ.  

Blogger oakleyses άνθισε και είπε...

air max, burberry outlet, michael kors outlet, louis vuitton outlet, nike shoes, oakley sunglasses cheap, jordan shoes, prada handbags, kate spade outlet, rolex watches, ugg outlet, oakley sunglasses, cheap oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren, ray ban sunglasses, louis vuitton, uggs outlet, louis vuitton handbags, longchamp handbags, louboutin outlet, louboutin, oakley sunglasses, longchamp outlet, cheap uggs, louboutin shoes, michael kors outlet, christian louboutin, tory burch outlet, nike free, uggs, longchamp handbags, tiffany and co, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, michael kors outlet, michael kors outlet, chanel handbags, ugg boots clearance, tiffany and co, louis vuitton outlet stores, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet online sale, louis vuitton outlet, air max, prada outlet

10/15/2015 11:21 π.μ.  

Blogger 5689 άνθισε και είπε...

zzzzz2018.11.17
ray ban sunglasses
coach outlet
fitflops clearance
asics shoes
jordans
nhl jersey
ralph lauren polo
air max 90
mbt shoes
fitflops clearance

11/17/2018 7:04 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home