Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2005

Τα νευρα μου. Πολύ όμως.

Ωρες ώρες απορώ με τους άντρες.

Σας λέμε το Α και καταλαβενετε το Β. Και οταν σας λέμε οτι "φιλαράκι εγώ εννοούσα το Α", αντί να πείτε μια καλή κουβέντα και να λυθεί το θέμα μας την λέτε και απο πάνω.

Απόρώ όταν εγώ πιστέυω οτι έχετε καταλάβει το Α, τι έχετε καταλαβει? το Γ?

15 Ηλιοτρόπια:


Blogger Stratos Nikolaidis άνθισε και είπε...

Αααα.... δεν θέλω τέτοια... δεν θέλω τέτοια... αν εσείς λέτε το Α και εμείς καταλαβαίνουμε το Β, τότε τι να πούμε εμείς, που λέτε το Α, εννοείτε το Β και περιμένετε να καταλάβουμε το Γ;;;

Το ανέκδοτο το ξέρεις;


Ο σύζυγος πηγαίνει το πρωί, πριν την δουλειά, στην κουζίνα και καλημερίζει την γυναίκα του. Αυτή δεν μιλάει.
- Τι έχεις;
- Τίποτα.
- Μήπως είναι κάτι που έκανα;
- Όχι.
- Μήπως είναι κάτι που δεν έκανα;
- Όχι.
- Μήπως είναι κάτι που είπα;
- Όχι.
- Μήπως είναι κάτι που δεν είπα;
- Όχι.
- Μήπως είναι κάτι που έκανα σε συνάρτηση με κάτι που δεν έπρεπε να κάνω, συνδιαζόμενο με κάτι που είπα και που σχετίζεται με κάτι που δεν έπρεπε να πω;
- Ίσως.
- Τό'ξερα...

6/09/2005 8:15 π.μ.  

Blogger Stratos Nikolaidis άνθισε και είπε...

:-)

6/09/2005 8:16 π.μ.  

Blogger Stefanos άνθισε και είπε...

Α οοοχι οοχι συμφωνώ με τον Στράτο.Έχετε μια τάση να θέλετε να πείτε το Α αλλα να υποννοείτε το Γ ενώ ουσιαστικά λέτε το Β. Και εμείς δεν πιάνουμε απο υποννοούμενα. ΚΑΘΟΛΟΥ. Ουτε ψιλά ούτε χοντρά. Αυτο ειδικά το "τι έχεις? -τίποτα" ενώ ουσιαστικά σημαίνει "ναι κάτι έχω αλλα δεν θα στο πώ και θα σου σπάσω τα νεύρα γιατι έπρεπε να το έχεις καταλάβει από μονος σου ρε γαϊδαρε" ειναι ο,τι πιο σπαστικό μπορείτε να κάνετε :)

6/09/2005 11:15 π.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Ναι αλλά θα πρεπει να το έχετε καταλάβει απο μόνος σας, δε θα πρεπε? :-)

6/09/2005 11:23 π.μ.  

Blogger Stefanos άνθισε και είπε...

ΕΙΠΑΜΕ δεν πιανουμε υποννούμενα. Και μερικά πράγματα ναι δυστυχώς ή ευτυχώς έχουν λιγότερη σημασία για μας από ο,τι για εσάς. Παράδειγμα : Αν εγώ γυρίσω κομμάτια στις 8 το βράδυ και έχω να δουλέψω μέχρι τις 12, ναι ομολογώ πως δεν θα παρατηρήσω τα νέα παπούτσια της υποτιθέμενης φίλης μου και ναι δεν θα κανω κανένα σχολιο ιδιαίτερου ενθουσιασμού οταν μου τα δείξει.Προφανώς και μετά θα αρνηθώ να θεωρήσω οτι έκανα κάτι ιδιαζόντως εγκληματικό και επίσης θα αρνηθώ να τσακωθώ .. κάπως έτσι..

6/09/2005 12:18 μ.μ.  

Blogger Unknown άνθισε και είπε...

Λοιπόν, νομίζω ότι τελικά άμα καταφέρω να ανακαλύψω εκείνη την συσκευή τηλεπάθειας θα κάνω χρυσές δουλειές.

Μέχρι τότε προσπαθείστε να είστε κι εσείς λίγο πιό ακριβείς κορίτσια! Υπομονή και θα τα καταφέρω να σας λυτρώσω από τον τύραννο, μέχρι τότε όμως προσπαθήστε λιγάκι παραπάνω :-)

6/09/2005 12:35 μ.μ.  

Blogger J95 άνθισε και είπε...

Απόρώ όταν εγώ πιστέυω οτι έχετε καταλάβει το Α, τι έχετε καταλαβει? το Γ?

Έλα τώρα, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει την παραμικρή σημασία τι έχουμε καταλάβει, αρκεί να το έχουμε κάνει νοιαζόμενοι για τα συναισθήματά σου και κυρίως για το τι θα πουν οι φίλες σου.

Κατά τα άλλα, αναρωτιέμαι τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο από... άντρες(!)

No freakin way: είναι όλοι ηλίθιοι.

6/09/2005 1:04 μ.μ.  

Blogger Stratos Nikolaidis άνθισε και είπε...

Αααα.... δεν αντέχω... δεν ήθελα να απαντήσω, αλλά θα το κάνω. Όλοι οι άντρες είναι ηλίθιοι;

Για να δούμε λοιπόν... ας απαντήσουμε πρώτα σε μια άλλη ερώτηση και μετά βλέπουμε... κατ'αρχήν, ΤΙ ΑΝΤΡΑ ΘΕΛΕΤΕ;

1. Ευαίσθητος
Ώστε να μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες σας. Να του λέτε Α και να καταλαβαίνει Β. Να βλέπετε μαζί το "Όσα παίρνει ο άνεμος" (για πολλοστή φορά) και να ξοδεύετε ένα κιβώτιο χαρτομάντηλα. Φυσικά να προτιμάει να βλέπει μαζί σας ρομαντικές κομεντί αντί του Champions League.

2. Πνευματώδης
Να έχει διαβάσει και να ξέρει απ'έξω κι ανακατωτά όλη την "MS Encarta 2005 XP Golden Limited Edition" (συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων updates). Να έχει κοινωνικές ανησυχίες και να γνωρίζει τα πάντα όσον αφορά τα γυναικεία παπούτσ- εε... υποδήματα ήθελα να πω.

3. Άντρακλας
Εκτός αυτών όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό, να θέλετε και έναν άντρακλα δίπλα σας, να σας προστατεύει ανά πάσα στιγμή (πατρικό σύνδρομο), να πλακώνει στο ξύλο όποιον τολμήσει να σας κοιτάξει (αφού όμως σας κοιτάξει, για να ικανοποιήσετε και την γυναικεία ματαιοδοξία σας), γιατί μόνο έτσι θα δείξει ότι "ζηλεύει" (με την καλή έννοια), συνεπώς ότι σας αγαπάει.

4. Μάτσο μαν
Φυσικά, θα έχει αθλητικό σώμα, θα γυμνάζεται (απορώ, πότε θα προλαβαίνει να το κάνει _και_ αυτό), θα τρώει υγιεινές τροφές. Παρόλα αυτά, παρόλες τις γραμμώσεις και τους κοιλιακούς που θα έχει, δεν θα έχει μάτια για άλλη, εκτός από εσάς (που ως φυσιολογικός άνθρωπος και όχι ως πλαστική μπάρμπι θα έχετε τα "ψωμάκια" σας)

5. Άντρακλας
Αυτό τα λέει όλα. Ύστερα από ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά (και ένα σουφλέ με παράξενα/εξωτικά υλικά που έχει μαγειρέψει με τα χεράκια του) και κρασί, υπό τον ήχο της κλασικής μουσικής σε τζαζ έκδοση, και συζήτηση επί παντός επιστιτού. Αλλά στην συνέχεια... θα σας πάρει στην στοιβαρή αγκαλιά του, θα σας μεταφέρει στο κρεβάτι του (μεταξωτά σεντόνια κλπ), θα σας κάνει ένα μασάζ με αρωματικά έλαια (ναι, θα ξέρει να κάνει _και_ μασάζ) και... θα σας κάνει να νοιώσετε γυναίκα...

Ίσως να μου ξέφυγε και καμιά περίπτωση... εν πάσει περιπτώσει, πολλές φορές το έχω πει, ο πολύς κινηματογράφος (Holywood) έχει βλάψει τον κόσμο.

Δυστυχώς, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κατά κύριο λόγο, οι ευαίσθητοι άντρες, στην σημερινή εποχή, τους βγαίνει σε gay style, οπότε εκεί, θα έχετε έναν καλό φίλο και τίποτε άλλο.

Με τους πνευματώδεις... απλά θα μιλάτε. Θα θέλετε να τον πλησιάσετε "διαφορετικά" και αυτός θα σας αναλύει την διαφορά της ταχύτητας που έχει το πέταγμα του αφρικάνικου περιστεριού από το ευρωπαϊκό...
(Θυμάστε πού αναφέρομαι;)

Τους Μάτσο μεν, θα τους έχετε να κοιτούνται στον καθρέφτη και όταν βγαίνετε μαζί, θα βγαίνει αυτός και εσείς θα τον συνοδεύετε.

Τους άντρακλες, δεν θα τους πάτε- συγνώμη, δεν θα σας πάνε στο ιταλικό ρεστωράν που άνοιξε στα πέρυξ.. θα σας πάει σε καμιά ταβέρνα για ρετσίνα (στην καλύτερη, σε καμιά πιτσαρία με τραπεζάκια έξω, στην παραλία) και μετά... αν δεν προλάβει να σας... 'ξηγήσει το'νειρο μέσα στο αυτοκίνητο, ίσως γίνει κάτι στο σπίτι (αν και ύστερα από τις μπύρες και τις πίτσες, μάλλον για ύπνο θα πάει)...

Και πάει λέγοντας...

6/09/2005 9:41 μ.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Να σαι καλα ρε στρατο ξεράθηκα στο γέλιο!

Αλλά εδώ που τα λέμε είστε λίγο στην κοσμάρα σας δεν είστε?

6/09/2005 9:54 μ.μ.  

Blogger Unknown άνθισε και είπε...

Εύστοχος και άριστος ο Στρατούλης όπως πάντα. Αλλά Στράτο μου, δυστυχώς κάθε χρόνο βγαίνει και καινούργιο update της παραμυθούπολης. Μάλιστα μετά την 8η έκδοση αποφάσισαν να το γυρίσουν σε έτη για να διευκολύνονται στο μέτρημα (από εκεί το πήρε και ο Gates, μην νομίζεις).

Θυμάσαι το post για το τί ζητάει κάποιος από την ζωή του που έκανα πρις 3 μέρες; Αν το συνδιάσεις θα καταλάβεις πλέον από τί πήρα το έναυσμα.

Παραμυθούπολη '05

6/09/2005 10:07 μ.μ.  

Blogger Stratos Nikolaidis άνθισε και είπε...

Κάποια στιγμή αναφέρθηκα στην διαφορά ταχύτητας με την οποία πετάνε το αφρικάνικο και το ευρωπαϊκό περιστέρι.

Μάλλον δεν έχετε δει ποτέ Monty Python στην ζωή σας... από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές της ταινίας Monty Python and the Holy Grail...

Τέλος πάντων... ο πραγματικά καλός κινηματογράφος, ποτέ δεν εκτιμήθηκε όπως του όφειλε...

6/10/2005 1:59 μ.μ.  

Blogger Stratos Nikolaidis άνθισε και είπε...

Και απορώ με τις θηλυκές παρουσίες, που δεν έγραψαν κάτι αντίστοιχο με την ανάλυση που έκανα.. που μάλιστα είναι και ευρέως γνωστή...

Ο άντρας, λένε, θέλει την γυναίκα:

1. Μάνα για τα παιδιά
2. Νοικοκυρά για το σπίτι
3. Εργάτρια για την δουλειά
4. Μαγείρισσα για την κουζίνα
5. Πουτ... εεε.. πόρνη στο κρεββάτι

Άντε, κι αυτό εμείς πρέπει να το αναφέρουμε... μπαααα... κανά Cosmopolitan θα ξεφυλλίζετε πάλι... ;-)

6/10/2005 2:04 μ.μ.  

Blogger Stratos Nikolaidis άνθισε και είπε...

Και μόλις βρήκα και τον καταπληκτικό διάλογο που γίνεται στην γέφυρα του θανάτου:

http://www.mwscomp.com/movies/grail/grail-23.htm

6/10/2005 2:06 μ.μ.  

Blogger Unknown άνθισε και είπε...

Βρε το καταλάβαμε (εγώ τουλάχιστον) το πέταγμα. Άλλωστε το έχω χρησιμοποιήσει κατά κόρον σαν έκφραση. Καλά γιατί παρεξηγήσαι όποτε δεν σχολιάζουμε κάθε φράση που έχεις πεί;

Λοιπόν οι κυρίες δεν έχουν απαντήσει, διότι, καθότι Παρασκευή και επομένως ΣΚ από αύριο, κάνουν

α) Περμανάντ
β) Μανικιούρ/Πεντικιούρ
γ) Βάφουν μαλί
δ) Απλό χτένισμα
ε) Έχουν βαμένο νύχι και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν πληκτρολόγιο αυτή τη στιγμή

:p

Απλά δηλαδή πραγματάκια, απαραίτητα για την γυναικεία ψυχολογία, που εμείς οι κοινοί θνητοί (άρρενες) δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

Φυσικά, μετά τις 7 που θα έχουν τελειώσει όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για το ΣΚ, και εφόσον δεν βγούν να αγοράσουν *και* παπούτσια ώστε να έχουν καινούργια για την επίσημη έξοδο και να μην πουν οι κουτσομπόλες φίλες τους ότι εμφανίστηκαν ξανά με το ίδιο πατούμενο, θα φροντίσουν να απαντήσουν και να μου πετάξουν ορισμένες ντομάτες γιατί τους την μπήκα και καλά...

Πάντως εσύ Στρατούλη ήσουν άδικος. Έκανες τόσο λεπτομερή ανάλυση γιατις γυναίκες και απλά ανέφερες επιγραμματικά για τους άντρες; Κακώς!

Αχ τί να κάνουμε κορίτσια, σας αγαπάμε κι ας μας παιδεύετε, μας αγαπάτε κι ας σας παιδεύουμε.

Και για όσους δεν βλέπουν εντελώς καθαρά την πραγματικότητα, τα 5 δεύτερα (πώς οι άνδρες θέλουν τις γυναίκες) συσχετίζονται απόλυτα με τα 5 πρώτα (πώς οι γυναίκες θέλουν τους άντρες) που αναφέρθηκαν και μάλιστα αποτελούν ισοδυναμίες.

Μήπως δηλαδή τελικά θέλουμε το ίδιο πράμα, απλά μας πειράζει ο διαφορετικός τρόπος έκφρασής του και επίσης κολάμε στο ποιός θα το φανερώσει πρώτος;

Μήπως λέω;

6/10/2005 4:06 μ.μ.  

Blogger oakleyses άνθισε και είπε...

air max, burberry outlet, michael kors outlet, louis vuitton outlet, nike shoes, oakley sunglasses cheap, jordan shoes, prada handbags, kate spade outlet, rolex watches, ugg outlet, oakley sunglasses, cheap oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren, ray ban sunglasses, louis vuitton, uggs outlet, louis vuitton handbags, longchamp handbags, louboutin outlet, louboutin, oakley sunglasses, longchamp outlet, cheap uggs, louboutin shoes, michael kors outlet, christian louboutin, tory burch outlet, nike free, uggs, longchamp handbags, tiffany and co, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, michael kors outlet, michael kors outlet, chanel handbags, ugg boots clearance, tiffany and co, louis vuitton outlet stores, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet online sale, louis vuitton outlet, air max, prada outlet

10/15/2015 11:02 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home