Ηλιοτρόπιο

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΗΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ... ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ...

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2005

Yet another concert!

Είμαι πολύυυυ κουρασμένη. Πάααααρα πολύ κουρασμένη.

Χτες το πρωί κατα τις 9, έφυγα απο το σπίτι, μπήκα (ή μαλλον στοιβάχτηκα) σε ένα τρένο του ΟΣΕ- αν και ήμουν απο τους τυχερούς που είχα θέση- και έφυγα για που αλλού? για Θεσσαλονίκηηηηηηηη!

Θα παρακάμψω το λιώσιμο στο κρασί πάλι (άρε Γιαννούλα- all time classic) και θα μπω στο ζουμί...

Κατά τις 8 ανηφορήσαμε για το θέατρο Γής. Γύρω γύρω οι κλασικοί ύποπτοι. Μαλλιάδες με μαύρα ρούχα. Α! και T shirts με συγκροτήματα!

Ένας πανικός στην είσοδο. Κάτι γορίλες στην πόρτα. Μαμά μου. Αν κάποιος μου εξηγήσει γιατί βγάζουνε τα καπάκια από τα μπουκάλια του νερού θα με κάνει ευτυχισμένη- νέα μόδα είναι αυτή. Με τα πολλά μπήκαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση ? τουλάχιστον για μένα- να κάτσω όρθια μετά την προηγούμενη εφιαλτική νύχτα- ουυυπς!, άλλο κεφάλαιο αυτό. Οπότε σκαλάκια κλπ, και άραγμα. Σχεδόν με πήρε ο ύπνος. Κατά τις 10 παρά, ταρατατζούμ ταρατατζούμ, βγαίνουν στην σκηνή οι μοναδικοί, φοβεροί , μπλα μπλα μπλα DREAM THEATER! (και ο drummer Mike Portnoy ααααχ)

Η συναυλία μου άρεσε πολύ. Πάρα πολύ. Πάρα πάρα πολύ. Και ας έπαιξαν και κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο που δεν τα ήξερα... ΑΑΑΑΑχχχ.. από το 99 την ονειρευόμουν αυτή την συναυλία. Κλείσανε με το Pull me undeeeeeer και ο κόσμος να φωνάζει από κάτω J

Αυτή την φορά έκανα και head banging σιγά μην μου γλίτωνε!- τι να κάνω αφού με ενέπνεαν! Όταν τέλειωσε η συναυλία σπίτι και τρελό νάνι.

Φυσικά εισιτήριο για τρένο δεν βρήκα- ο ΟΣΕ μας ενώνει χειρότερα από τον ΟΤΕ. ΚΤΕΛ και πίσω σπίτι. Είναι το 2ο πιο γρήγορο ταξίδι μου στην θεσσαλονίκη νομίζω- την άλλη φορά είχα φτάσει μεσημέρι και γύρισα βράδυ.

Και τώρα ένα quiz! Όποιος το βρει κερδίζει την εκτίμηση μου- wow ε?

Τι φορούσε ο Mike Portnoy όταν βγήκε στην σκηνή και μέχρι το διάλειμμα?

6 Ηλιοτρόπια:


Blogger Nenyaki : ) άνθισε και είπε...

επειδή την εκτίμησή σου την έχω ήδη, θα σου απαντήσω στην άλλη ερώτηση με τα καπάκια (άραγε εκείνη κερδίζει τίποτα? χμ...)
Τα βγάζουν για να μην μπορείς να τα πετάξεις!!! (βέβαια, το ότι μετά μπορείς να πετάξεις ολόκληρο το μπουκάλι δεν το σκέφτηκαν, αλλά τέλος πάντων :D)
Πάλι καλά τώρα με το ευρώ, τα συγκροτήματα γλιτώνουν την εκσφενδόνιση 10άρικων...

7/01/2005 7:37 μ.μ.  

Blogger ka8y άνθισε και είπε...

Και ερχομαι να απαντήσω αγαπητή μου Nenya! Επίσης στην είσοδο σε βάζουν να αδειάσεις τις μπύρες σου σε πλαστικά ποτήρια. Μέσα όμως τις μπύρες τις πουλάνε κανονικά... Τι να πω η γυναίκα...

7/01/2005 8:44 μ.μ.  

Blogger Κωστής άνθισε και είπε...

Βασικα τα καπάκια στα βγάζουν για να μην μπορείς να πετάξεις γεμάτο το μπουκάλι με το νερό...Η διαφορά ενός άδειου με ένα γεμάτο μπουκάλι στο κεφάλι είναι μεγάλη, trust me!!!

Τώρα για τις μπύρες τι να πώ...Μήπως ήταν θέμα διαφήμισης και απαγόρευσης εισόδου ανταγωνιστικής μπύρας???

Άβυσσος η ψυχή των διοργανωτών...

7/01/2005 11:06 μ.μ.  

Blogger Ttallou άνθισε και είπε...

Έρχεσαι που έρχεσαι εξπρές (μήπως να σε πάρει το Υπουργείο Μεταφορών για διαφήμιση;), δεν ανεβαίνεις και κατά την Τρίτη που προβλέπεται blogοσυνάντηση;

7/02/2005 12:59 π.μ.  

Blogger alex άνθισε και είπε...

Τι να φορούσε άραγε....T-shirt με ηλιοτρόπιο;

Καραφλέ μετανάστη έχεις απόλυτο δίκιο με τα καπάκια.
Είσαι πολύ σοφός τελικά :)

Κάθυ χαίρομαι που περνάς πολύ καλά :)

7/02/2005 11:44 π.μ.  

Blogger oakleyses άνθισε και είπε...

air max, burberry outlet, michael kors outlet, louis vuitton outlet, nike shoes, oakley sunglasses cheap, jordan shoes, prada handbags, kate spade outlet, rolex watches, ugg outlet, oakley sunglasses, cheap oakley sunglasses, gucci outlet, polo ralph lauren, ray ban sunglasses, louis vuitton, uggs outlet, louis vuitton handbags, longchamp handbags, louboutin outlet, louboutin, oakley sunglasses, longchamp outlet, cheap uggs, louboutin shoes, michael kors outlet, christian louboutin, tory burch outlet, nike free, uggs, longchamp handbags, tiffany and co, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, michael kors outlet, michael kors outlet, chanel handbags, ugg boots clearance, tiffany and co, louis vuitton outlet stores, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet online sale, louis vuitton outlet, air max, prada outlet

10/15/2015 11:21 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home